trailers & events

Op deze pagina vind je trailers van interessante bioscoopfilms, nieuwe tv-series, theatershows, filmpremières of (film)concerten. Overloop onze selectie voor een leuk avondje uit. 

 

YESTERDAY, een Britse muzikale romantische komedie van Danny Boyle met Lily James en Himesh Patel en volgt het leven van een ploeterende muzikant. 

ONCE UPON A TIME IN HOLLYWOOD,  Amerikaans-Britse komische dramafilm van Quentin Tarantino met een topcast bestaande uit Leonardo DiCaprio, Brad Pitt en Margot Robbie. 

evenementenkalender

star wars live in

 concert

ZIGGO DOME 

AMSTERDAM

30 & 31 februari

dit is enkel een voorbeeldbanner

 

THE LION KING,  Amerikaans-Britse komische dramafilm van Quentin Tarantino met een topcast bestaande uit Leonardo DiCaprio, Brad Pitt en Margot Robbie. 

JUDY, Oscarwinnende Renée Zellweger vertolkt op sublieme wijze het personage van de legendarische actrice Judy Garland.  De film toont het succes van Judy maar ook hoe fragile en kwetsbaar zij was in het almachtige Hollywood.

1917, Een meeslepend oorlogsdrama over de Eerste Wereld-oorlog. Op het hoogtepunt van de Eerste Wereldoorlog krijgen twee jonge Britse soldaten een op het eerste gezicht onmogelijke missie toegewezen. In een race tegen de klok moeten ze vijandelijk terrein betreden en een boodschap afleveren waarmee zij een dodelijke aanval op honderden soldaten kunnen voorkomen. 

PARASITE,  De kinderen van een werkloze familie besluiten op een dag om een diploma te vervalsen zodat zoon Ki-woo de privéleraar van Da-hye, dochter van de rijke familie Park, kan vervangen. Wanneer Ki-woo in de wereld van de rijke familie belandt, maakt hij van zijn nieuwe positie misbruik om ook zijn gezinsleden aan een baan te helpen. Hun nieuw bestaan loopt echter niet zoals gepland.

Ad Astra,  Het zonnestelsel wordt getroffen door een reeks mysterieuze en krachtige stroomstoten. De situatie is een bedreiging voor de mens en dus besluit de U.S. Space Command om majoor Roy McBride op pad te sturen om het mysterie te onderzoeken.De hoofdrollen worden vertolkt door Brad Pitt, Tommy Lee Jones, Ruth Negga en Donald Sutherland.

Aladdin,  Aladdin is een Amerikaanse musicalfilm uit 2019 van Disney. De film is een live-action remake van Disneys gelijknamige animatiefilm uit 1992, die weer geïnspireerd is op Aladin en de wonderlamp, een van de sprookjes uit Duizend-en-een-nacht. Mena Massoud is Aladdin, Naomi Scott Jasmine en Will Smith is de Geest.

vragen, suggesties, tips...

info@soundtrackfm.eu

adverteren opradio en/of website

sales@soundtrackfm.eu

Mobile  +32 (0)494 85 69 56

SOUNDTRACKfm is 24/7 een webradio rond vlot beluisterbare muziek uit films en tv-series en richt zich naar doorsnee bioscoopbezoekers en kijkers van tv-series vanaf 30 jaar.