Soundtrackfm

Wat is SOUNDTRACKfm?

SOUNDTRACKfm is een online themaradio dat 24u per dag, 7 dagen op 7 de meest toegankelijke songs en tunes presenteert uit populaire films en tv-series.

Wat is de missie van SOUNDTRACKfm?

Als themaradio wil Soundtrackfm zoveel mogelijk 30-plussers aanspreken door ze onvergetelijke muzikale filmmomenten te laten (her)beleven met een uitgelezen en herkenbare mix van melodieën en tunes van het grote en het kleine scherm. Soundtrackfm richt zich dus naar 'doorsnee' bioscoopbezoekers en kijkers van tv-series.

Wie zit achter SOUNDTRACKfm?

SOUNDTRACKfm is een privé-initiatief en zendt uit vanuit België. Het voldoet aan alle regelgeving van de VMR (Vlaamse Media Regulator) inzake webradio en is geregistreerd bij SABAM omtrent het voldoen aan de wetgeving omtrent auteursrechten.

 

Hoe en waar kan je SOUNDTRACKfm beluisteren?

Luisteren kan altijd en overal van zodra je connectie hebt met het Internet: via je pc, tablet of smartphone.  

En thuis kan je de audio (gratis) streamen naar je draadloos audiosysteem en zo overal in huis of in de tuin genieten van de leukste muziek van het grote en het kleine scherm in digitale kwaliteit.

​Ook in de wagen kan je naar SOUNDTRACKfm luisteren door je smartphone met je autoradio te verbinden via bluethooth (met je mobiel data-pakket in je internetabonnement). Hierbij kan je als luisteraar kiezen om naar een lagere bitrate te gaan zodat je dataverbruik aanzienlijk lager is zonder aan luistercomfort in te

boeten.

​Alvast bedankt voor je interesse in SOUNDTRACKfm, als luisteraar, adverteerder of investeerder. En wil je ons graag iets laten weten of vragen, ga dan zeker naar de 'contact'pagina. We zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk van ons een antwoord krijgt.

Alvast veel luister- en kijkplezier met SOUNDTRACKfm.

 

​Het SOUNDTRACKfm-team.

Bereik eens 

30-plussers...

vragen, suggesties, tips...

info@soundtrackfm.eu

adverteren opradio en/of website

sales@soundtrackfm.eu

Mobile  +32 (0)494 85 69 56

SOUNDTRACKfm is 24/7 een webradio rond vlot beluisterbare muziek uit films en tv-series en richt zich naar doorsnee bioscoopbezoekers en kijkers van tv-series vanaf 30 jaar.